lauantai 17. toukokuuta 2014

Tilannepäivitys

No niin, viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet erittäin kiireisiä koulun suhteen, joten en ole kauheasti ehtinyt nukkeilemaan. Sitä sun tätä pientä olen ehtinyt kuitenkin väkertää, joten nyt lyhyt tilannepäivitys:

1. Olen kuvannut yhden shootin, jonka kuvat ovat edelleen käsittelemättä, mutta saan ne varmasti piakkoin tänne nettiin :) Tässä kuitenkin maistiaiskuva:

Kuten näkyy, tein lopulta myös bonetin Jane Eyre -pukuun

2. Olen ommellut hameen vuosimallia 1850-1860. Se on viimeistelyä vaille valmis, mutta siihen ei ole yhtään sopivaa yläosaa... Tästä tulee kyllä vielä oma postaus. :)

3. Innostuin vaihteeksi taas Downton Abbeysta ja asu ensimmäisen maailmansodan tyyliin on vaiheessa. Ihastuin lähes kaikkiin Maryn asuihin, joten lisää DA-pukuja on todennäköisesti luvassa, ne kun tuntuvat niin yksinkertaisilta ja helpoilta tehdä. Tässä inspiraationa toiminut kuva, koska itse asusta ei kuvia vielä ole:4. En ole kuitenkaan unohtanut turnyyripukua. Hame on kasassa, mutta en ole tyytyväinen takaosan laskostukseen, joten se menee uusiksi heti, kun inspiraatiota löytyy. Koristeetkin vielä uupuvat...


Nenni

2 kommenttia:

  1. Ooh! O__o Aivan käsittämättömän hieno asu!
    Teillä on aivan ihana blogi ja liityn lukijaksi. :)

    www.mydollhavewings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitti, pitäisi kyllä päivitellä tätä useammin :) Ja liityin muuten myös lukijaksi blogiisi, on aina kiva löytää muitakin näistä ns. halppisnukeista innostuneita!

    VastaaPoista