lauantai 2. marraskuuta 2013

Uusia vaatteita ja MH Robecca Steam

Miten aina käykin niin, että postaukset jäävät lojumaan julkaisemattomana mitä vähäpätöisimmistä syistä? Tässä tapauksessa kyse oli muistaakseeni siitä, etten osannut päättää miten rajaan yhden kuvista :D. No mikäpä siinä, kesäisiä kuvia tänne syksyn keskelle.

Heinäkuussa ompelin siis ensimmäistä kertaa MH nukelle. Ja todellakin niitä on tässä talossa nykyään kaksi, Robecca Steam muutti meille jouluna. (Joulu on hyvä tekosyy hankkia nukkeja XD) Häpeäkseni täytyy myöntää, että olin aikalailla laiminlyönyt sitä koko kevään, mutta onneksi Muffinilla oli enemmän kuvausintoa.
Mekon piti olla helppo homma, sillä materiaalina oli sukkahousutrikoo.Tuntien ähellyksen jälkeen olin kuitenkin saanut aikaiseksi vain putkimallisen "sukkamekon", joka näytti säälittävältä. Joko en osaa ommella joustavasta tai en osaa ommella noin pienelle kropalle tai molempia. Joka tapauksessa ennen kuin keksin lisätä noita "kangassoiroja" joka puolelle mekkoa, se näytti yksinkertaisesti kamalata. Mutta "soirot" onneksi pelastivat sen. Mekko on kokonaan käsin ommeltu. Kampaus by Muffini.

Ensin Muffinin kuvia:  (ja kuten tavallista, kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla)
Ja sitten minun:
Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti