maanantai 19. marraskuuta 2012

Kokeisiin lukemista... melkein

Laiska bloggari täällä taas! Viime viikonloppuna tuli taas vaihteeksi nukkeinspis ja pari projektia eteni ja kolmas pääsi vauhtiin. Koeviikko lähenee uhkaavasti ja oikeastaan minun olisi pitänyt lukea enkkua ja terveystietoa, mutta jotenkin se jäi... :) Ei silti, kyllä enkkua tuli sitten tänään luettua, mutta tt. saa kyllä jäädä vähemmälle panostukselle.

Ensimmäisenä vihreä mekko suurin piirtein 1840- tai 1850-luvulta. Ylemmässä kuvassa näkyy myös bonetti, joka on itseasiassa vain pahvista, nauhoista, höyhenistä, nuppineuloista ja teipistä kyhätty kokeilu, mutta siitä tuli niin kiva, että teen sen varmaan valmiiksi jossain vaiheessa. Koska puvun idea lähti Kotiopettajattaren romaanista, eikä sen alunperin pitänyt olla mikään rikkaan naisen asu, teen varmaan lisäksi toisen, vaatimattomamman bonetin. Anteeksi kamalat kuvat, en viitsinyt ottaa parempia.  
Sitten pidempään keskeneräisenä lojunut empiremekko nro 2, josta mainitsin jo ensimmäisen yhteydessä.Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä... nojatuoli!


Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti