keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Uusia ja uudenveroisia nukkeja

Koulutyön takia nukkeilu on jäänyt joksikin aikaa vähemmälle, mutta on tässä jotain saatu aikaankin.

Ostin kaiksi uutta nukkea. Molemmat olivat aikalailla heräteostoksia, mutta mikäs siinä. Ensimmäinen Monster High -nukkeni, Black&White Frankie Stein. Maksoi vain 12€, ja kun näin mainoksen BR:n ikkunassa se oli menoa. Täytyy sanoa, että olen kauppoihini enemmän kuin tyytyväinen. MH kroppa on aivan mahtava, se jopa seisoo yhdellä jalalla ilman tukea! Tulen varmaan ostamaan näitä lisääkin, ainakin Operetta ja Draculaura on saatava.


Toinen uusi nukke on Barbie Fashionista Raquelle, josta minulla ei valitettavasti ole nyt yhtään kelvollista kuvaa. Fashionistat olivat alennuksessa ja ajattelin ostaa toisen niiden mainion nivellyksen takia. Tarkoituksena oli hankkia blondi, mutta jotenkin mukaan tarttui kuitenkin jo toinen mustatukka. Suurin syy miksi tähän kaunokaiseen päädyin oli sen ihonväri. Fashionistoilla on yleensä sellainen kellertävä rusketus, joka varsinkin blondilla näyttää lähinnä lialta. Raquelle väri on kuitenkin terveen punertava ja siksi kaunis.

Sitten vähän niitä "uudelleenmaalauksia" (onko repaintille joku järkevämpi käännös?)

Bratz Forever Diamondz Cloe
Simban Disney Princess Jasmine (2 kertaa uudelleen maalattu,
vasemmalla kasvot viime talvelta, oikealla uudemmat)


Ja sitten ehkä suurimman muodonmuutoksen kokenut nukke eli Bratz Babyz Hair Flair Roxxi, jonka Muffini nimesi uudelleen Guugiksi.


Kaikki nämä nuket ovat melko vanhoja, aikanaan minun tai Muffinin lahjaksi saamia. (Cloe taisi olla minun 9-vuotis synttärilahjani, Jasmine on vanhempi ja Roxxista ei mitään tietoa.) Cloe on muutenkin kokenut kovia, en koskaan pitänyt sen rusketus+platinablondi -lookista, joten sen hiuksia on moneen kertaan värjätty ja meikkiä paranneltu tusseilla. Oli kiva yllätys nuken naamaa puhdistaessa huomata, että punainen tussi ei lähde muovista kirveelläkään (tai ehkä juuri kirveellä). 
 Cloen naamasta uupuisi vielä glossi, mutta voi olla, että jätän sen kokonaan pois, sillä on se niin kiva näinkin. Jasminen huulet teen luultavasti pian uusiksi, en jaksanut enää silmien jälkeen panostaa huuliin niin paljon kuin olisi pitänyt.
 Kasvot on maalattu pääasiassa akryyleillä (kiitokset Inkalle niistä). 

Lopuksi vielä yksi kuva Guugista.


Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti